AnaSayfa / Genel / Kahve falında betona batmak

Kahve falında betona batmak

Kahve falında betona batmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, umutlarının kırılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalettir.

Kahve falında betona batmak gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Kahve falında betona batmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında beton harcı görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton dam görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beton altında kalmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beton karıştırmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında beton kapı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven yıkamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında betondan merdiven görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir