AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton karıştırmak

Kahve falında beton karıştırmak

Kahve falında beton karıştırmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, büyük bir adım atılacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında beton karıştırmak gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Kahve falında beton karıştırmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beton merdiven görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beton sıvamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton yapmak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş beton görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni dökülmüş beton görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yalan söylemeye işarettir.

Kahve falında beton çivisi görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Kahve falında beton taş görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir