AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton harcı görmek

Kahve falında beton harcı görmek

Kahve falında beton harcı görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beton harcı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Kahve falında beton harcı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beton harcı yapmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında harç görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Kahve falında karılmış harç görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında harç yapmak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında harca basmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dolma harcı görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimento harç görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, iyi halinin kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir