AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton merdiven yıkamak

Kahve falında beton merdiven yıkamak

Kahve falında beton merdiven yıkamak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında beton merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Kahve falında beton merdiven yıkamak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven yapmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, sağlığının geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işaret eder.

Kahve falında betondan merdiven görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında beton merdiven çıkmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında beton merdivenden çıkmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında beton merdivenden inmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir