AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton dam görmek

Kahve falında beton dam görmek

Kahve falında beton dam görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton dam gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Kahve falında beton dam görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında caminin damına çıkmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında damdan su aktığını görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dam aktarmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işarettir.

Kahve falında damda yatmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Kahve falında damda yürümek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini damda görmek kısmetlerinin de kapanacağına, çirkin bir iş yapmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir