AnaSayfa / Genel / Kahve falında betondan merdiven görmek

Kahve falında betondan merdiven görmek

Kahve falında betondan merdiven görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına inanılır.

Kahve falında betondan merdiven gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beton merdivenden inmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton merdivenden çıkmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında beton merdiven yapmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven çıkmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beton merdiven yıkamak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kazançlı bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında betondan merdiven görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında beton merdiven görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir