AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton temel görmek

Kahve falında beton temel görmek

Kahve falında beton temel görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton temel gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında beton temel görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında temel kazmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına inanılır.

Kahve falında temel görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin temelini kazmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evin temelini atmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bina temeli görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında cami temeli görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir