AnaSayfa / Genel / Kahve falında temel kazmak

Kahve falında temel kazmak

Kahve falında temel kazmak durgunlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında temel kazmak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Kahve falında evin temelini kazmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat temeli kazmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev temeli kazmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina temeli kazmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında temel kazmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşilmiş temel görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bina temeli görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bina temeli atmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir