AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami temeli görmek

Kahve falında cami temeli görmek

Kahve falında cami temeli görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında cami temeli gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Kahve falında cami temeli atmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında cami temeli görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ev temeli atıldığını görmek canın derdine düşeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ev temel atmak maddi kayba uğrayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında temel kazmak büyük zorluklar geçireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında inşaat temeli kazmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bina temeli atmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir evin temelini görmek bunalımlı günler geçirileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir