AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin temelini kazmak

Kahve falında evin temelini kazmak

Kahve falında evin temelini kazmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin temelini kazmak gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında evin temelini kazmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında inşaat temeli kazmak işlerin yeni kapılar açacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina temeli kazmak kafa olarak daha rahat edileceğine, işinden ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev temeli kazmak husumetlerin başgöstereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında temel kazmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet eder.

Kahve falında evin temelinin yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir evin temelini atmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında evin temelini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir