AnaSayfa / Genel / Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, konfor içinde yaşayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalettir.

Kahve falında temeli atılmış inşaat gördüyseniz:

  • Değişimden çok fazla hoşlanmasınızda bazı şeyleri denemenin her zaman faydası olabilir.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş atılması görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında iftira atılması görmek zahmete ve çileye düşeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında işten atılacağını görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında atılan taşı tutmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına inanılır.

Kahve falında silah atılmasını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında çöpe atılmış ekmek görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir