AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton delmek

Kahve falında beton delmek

Kahve falında beton delmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayırlı işe, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında beton delmek gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Kahve falında beton delmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Kahve falında toprak delmek zarar göreceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında dudak deldirmek aileye büyük bir ev alınacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında duvari delmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine inanılır.

Kahve falında kulağı delmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağını deldiğini görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, maddi anlamda feraha ermeye alamet etmektedir.

Kahve falında cam delmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir delmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir