AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam delmek

Kahve falında cam delmek

Kahve falında cam delmek terfi edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, bereket ve zenginlik olacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Kahve falında cam delmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında cam delmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaş deldirmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında kulağı delmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağını delmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında dağ delmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak deldiğini görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında dil deldirmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir