AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir delmek

Kahve falında demir delmek

Kahve falında demir delmek anne baba duasının alınacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında demir delmek gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında demir delmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun deldirmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu deldirmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, girilen yolda zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında parmak delmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dudak deldirmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında göbeğini deldirmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir