AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı delmek

Kahve falında kulağı delmek

Kahve falında kulağı delmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, geleceğin güzel olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kulağı delmek gördüyseniz:

  • Bazı yardımlar yapmayı düşünüyorsanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kulağı delmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak deldiğini görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağını delmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak deldirmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kulağını delmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kulağını deldiğini görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kulak delmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir