AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvari delmek

Kahve falında duvari delmek

Kahve falında duvari delmek zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında duvari delmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında duvari delmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında matkapla duvar delmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar delmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kulak deldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında dilini deldirmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaklarını deldirmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu deldirmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, umutsuzluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir