AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam aktarmak

Kahve falında dam aktarmak

Kahve falında dam aktarmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Kahve falında dam aktarmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerle yapacağınız konuşmalar vizyonunuzu geliştirebilir.

Kahve falında dam aktarmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kiremit aktarmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çatı aktarmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton dam görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kimseden korkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damda namaz kılmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak dam görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damdan inmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında damın üstünde olmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir