AnaSayfa / Genel / Kahve falında damda yatmak

Kahve falında damda yatmak

Kahve falında damda yatmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bundan hayır göreceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında damda yatmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır.

Kahve falında damda yatmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır damı görmek eşlerinin kapanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin damdan düştüğünü görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, tövbe etmeden vefata alamet eder.

Kahve falında kendini damda görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damdan inmek rahat ve güzel günler geçireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına yorulur.

Kahve falında damın yıkıldığını görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalettir.

Kahve falında akan dam görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında damda olmak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir