AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu beşik görmek

Kahve falında turuncu beşik görmek

Kahve falında turuncu beşik görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu beşik gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında turuncu beşik görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek beşiği bakmak endişelerin sona ereceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta boş beşik görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beşik görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, her zaman çok üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beşik yapmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek beşiği görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir