AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşiktaş görmek

Kahve falında beşiktaş görmek

Kahve falında beşiktaş görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında beşiktaş gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında mavi renk beşik görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işarettir.

Kahve falında bebek ve beşik görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında beşik kurmak malların artacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında beşik almak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, hanesine huzurun dolacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta boş beşik görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında boş pembe beşik görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sallanan beşik görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir