AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik kurmak

Kahve falında beşik kurmak

Kahve falında beşik kurmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yiyip içeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında beşik kurmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında beşik kurmak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşiğe binmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, fakir çocukları giydireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap beşik görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında beşik sallamak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında içi boş beşik görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak beşik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir