AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk beşik görmek

Kahve falında mavi renk beşik görmek

Kahve falında mavi renk beşik görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk beşik gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında mavi renk beşik görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına yorulur.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beşik görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalettir.

Kahve falında beşik kertmesi görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında beşik yapmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında eski beşik görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir