AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik içinde bebek görmek

Kahve falında beşik içinde bebek görmek

Kahve falında beşik içinde bebek görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında beşik içinde bebek gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında beşikte bebek emzirmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebek beşiği görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında bebek beşiği satın almak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir