AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kazancı arttıracağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek gördüyseniz:

  • Tecrübelerinize güvenin.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, akıl vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak aile içinde saadetinin artacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek zor bir dönem geçirileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına alamet eder.

Kahve falında bebek beşiği bakmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir