AnaSayfa / Genel / Kahve falında kerbelaya gitmek

Kahve falında kerbelaya gitmek

Kahve falında kerbelaya gitmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kerbelaya gitmek gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında kerbelaya gitmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında beşik kertmesi görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı keratası görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kerbela görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla tatile gitmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının umreye gitmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında adıyamanua gitmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kurana gitmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir