AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı keratası görmek

Kahve falında ayakkabı keratası görmek

Kahve falında ayakkabı keratası görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı keratası gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Kahve falında ayakkabı keratası görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında beşik kertmesi görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kerbela görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında kerbelaya gitmek küslükleri bitireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı için ağlamak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabını temizlemek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı tekini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir