AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı beşik görmek

Kahve falında kırmızı beşik görmek

Kahve falında kırmızı beşik görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı beşik gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında kırmızı beşik görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak beşik görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil beşik görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beşikte erkek bebek görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir