AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç beşik görmek

Kahve falında üç beşik görmek

Kahve falında üç beşik görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında üç beşik gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Kahve falında süslü beşik görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beşik almak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beşik görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında beşikte erkek bebek görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beşiğin yandığını görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bebek beşiği satın almak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulur.

Kahve falında demir beşik görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir