AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suya batmak

Kahve falında berrak suya batmak

Kahve falında berrak suya batmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, bir ömür olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suya batmak gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Kahve falında berrak suya batmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında suya batmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına yorulur.

Kahve falında kirli suya batmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında lağım suyuna batmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun dibine batmak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevgisinin artacağına alamet eder.

Kahve falında derin suya batmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulur.

Kahve falında arabayla suya batmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suya batmak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir