AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suya batmak

Kahve falında temiz suya batmak

Kahve falında temiz suya batmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suya batmak gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında temiz suya batmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı suya batmak yeni işlere atılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla suya batmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında suya batmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun dibine batmak beklenen mirasın alınacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında kirli suya batmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu suya batmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyuna batmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir