AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya batmak

Kahve falında suya batmak

Kahve falında suya batmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya batmak gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında suya batmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine batmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında lağım suyuna batmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin suya batmak güzel bir hayat geçireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya batmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyuna batmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında temiz suya batmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suya batmak her türlü başarıyı elde edeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir