AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak gölde yüzmek

Kahve falında berrak gölde yüzmek

Kahve falında berrak gölde yüzmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında berrak gölde yüzmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak göl görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak bir göl görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak denizde yüzdüğünü görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok berrak denizde yüzmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında berrak denizde yüzmek dertlerinin artacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir