AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak göl görmek

Kahve falında berrak göl görmek

Kahve falında berrak göl görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında berrak göl gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında berrak gölde yüzmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında berrak göl görmek daha fazla mal sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak bir göl görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında berrak deniz içinde balık görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Kahve falında berrak suda boğulmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalet eder.

Kahve falında berrak su aktığını görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

Kahve falında berrak ırmak karlı işlere gireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durgun berrak deniz görmek yakın akrabadan gelecek habere, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir