AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayaline kavuşacağına, adeta havalara uçacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek çok önemli noktalara geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Kahve falında berrak sularda yüzmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek mutlu bir insan olunacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işarettir.

Kahve falında berrak suyun içinde olmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde berrak su görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında berrak su içinde görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir