AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok berrak denizde yüzmek

Kahve falında çok berrak denizde yüzmek

Kahve falında çok berrak denizde yüzmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, işlerinin çok açılacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok berrak denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Kahve falında berrak bir denizde yüzmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında berrak denizde yüzmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak denizde yüzdüğünü görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çok berrak denizde yüzmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak havuzda yüzmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek rahat yüzü göreceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir