AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak denizde yüzmek

Kahve falında berrak denizde yüzmek

Kahve falında berrak denizde yüzmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak denizde yüzmek gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında çok berrak denizde yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında berrak bir denizde yüzmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında berrak denizde yüzmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kazancının tükenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında berrak denizde yüzdüğünü görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında berrak gölde yüzmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına işarettir.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında berrak sularda yüzmek kişinin gülen yüzünün solacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir