AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak bir suda yüzmek

Kahve falında berrak bir suda yüzmek

Kahve falında berrak bir suda yüzmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek ihanet göreceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suda yüzdüğünü görmek rahatının ve gelirinin artacağına, onların yaralarına merhem olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suda yüzmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, ticaretin açılacağına alamet eder.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek en tepkedeki kimse olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suda balık görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir