Kahve falında berrak bir göl görmek

Kahve falında berrak bir göl görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, parasının her geçen gün artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında berrak bir göl gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında berrak gölde yüzmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak bir göl görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında berrak göl görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz berrak su görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suya düşmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Kahve falında durgun berrak su görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında berrak bi deniz görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında kendini berrak suda görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top