AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsu üzerinde köprü görmek

Kahve falında akarsu üzerinde köprü görmek

Kahve falında akarsu üzerinde köprü görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalettir.

Kahve falında akarsu üzerinde köprü gördüyseniz:

  • Herhangi bir konuda kendinizi çok fazla şartlamadan önce başkalarının ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında akarsu üzerinde köprü görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında akarsudan balık tutmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek onların başarıları ile övüneceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve akarsu görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak akarsu görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sağlığının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsudan düşmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir