AnaSayfa / Genel / Kahve falında berberde sıra beklemek

Kahve falında berberde sıra beklemek

Kahve falında berberde sıra beklemek kariyerinde aşama kaydedeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında berberde sıra beklemek gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında berberde sıra beklemek bir sebeple yataklara düşeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berber olmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berberde oturmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında berberlik yapmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yeni işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında berber olduğunu görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini berberde görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berberde sakal traşı olmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işarettir.

Kahve falında berber salonu görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, işe başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir