AnaSayfa / Genel / Kahve falında berber olduğunu görmek

Kahve falında berber olduğunu görmek

Kahve falında berber olduğunu görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, derde ve kedere düşeceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iyi hissedileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet eder.

Kahve falında berber olduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında kadın berber görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, istediklerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berberde sıra beklemek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Kahve falında berber dükkanı açmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Kahve falında kendini berberde görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berbere saç kestirmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek cesaretini yeninden toplayacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında berberde sakal traşı olmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek berberi görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir