AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini berberde görmek

Kahve falında kendini berberde görmek

Kahve falında kendini berberde görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini berberde gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında berber salonu görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Kahve falında kendini berberde görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Kahve falında berberde oturmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında kadın berber görmek işlerin yoluna sokulacağına, yüzlerin asılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berber dükkanı açmak iş değişikliğine gidileceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek berberine gitmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında berberlik yapmak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bayan berber görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir