AnaSayfa / Genel / Kahve falında berberde oturmak

Kahve falında berberde oturmak

Kahve falında berberde oturmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, çok mutlu edeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berberde oturmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Kahve falında berberde oturmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan berber görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berber olmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalettir.

Kahve falında berber dükkanı açmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında berberlik yapmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berber görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek berber görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir