AnaSayfa / Genel / Kahve falında berber olmak

Kahve falında berber olmak

Kahve falında berber olmak insanlardan takdir toplayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Kahve falında berber olmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında berber görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak dilediği gibi yaşayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında bayan berber görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında berber salonu görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında berber dükkanı açmak saygınlığının da artacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek berberi görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berberde sıra beklemek kendisine yeni kısmetler sunacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında berberde sakal traşı olmak işinde zarar edeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir