AnaSayfa / Genel / Kahve falında berberlik yapmak

Kahve falında berberlik yapmak

Kahve falında berberlik yapmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet eder.

Kahve falında berberlik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Kahve falında berberlik yapmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan berber görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında kendini berberde görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında berber görmek sorunlarının artacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet eder.

Kahve falında berber olduğunu görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek berber görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir