AnaSayfa / Genel / Kahve falında berberde sakal traşı olmak

Kahve falında berberde sakal traşı olmak

Kahve falında berberde sakal traşı olmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sonunda mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, maddi anlamda rahatlamaya, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında berberde sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında berberde sakal traşı olmak istediği başarıyı göstereceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berbere gitmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berber olduğunu görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek berberine gitmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kadın berber görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berber dükkanı açmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında berber olmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir