AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi öpmek

Kahve falında abiyi öpmek

Kahve falında abiyi öpmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında abiyi öpmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında abiyi öpmek daima ona hürmet göstereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında abi öpmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş abiyi öpmek yoksul için zenginliğe, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen abiyi öpmek zorlukları atlatacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi kardeş görmek çok büyük atılımlar yapacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında öz abiyle evlenmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında abini görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında abini üzgün görmek kara kara düşünür olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir