AnaSayfa / Genel / Kahve falında abini üzgün görmek

Kahve falında abini üzgün görmek

Kahve falında abini üzgün görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maneviyata yöneleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, makamını kaybedeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abini üzgün gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında abini üzgün görmek amaçlarını yerine getireceğine, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun abini görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Kahve falında abinin hasta olduğunu görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, nahoş sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında ölen abiyi görmek kazancının azalmayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında öz abi görmek kötü günler yaşayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında abini görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abi ve anne görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, diplomalarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abiyle barışmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir