AnaSayfa / Genel / Kahve falında abini görmek

Kahve falında abini görmek

Kahve falında abini görmek zorlukları atlatacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abini gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Kahve falında abla ve abi görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalettir.

Kahve falında abi eşi görmek fal sahibinin muradına ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abi görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abiyi kızgın görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında abiyi hasta görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abiyi öldü görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abinin ölümünü görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki abiyi görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir