AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş abiyi öpmek

Kahve falında ölmüş abiyi öpmek

Kahve falında ölmüş abiyi öpmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, işlerinin çoğalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancın günden güne artacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş abiyi öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında ölen abiyi öpmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, çekilen acıların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında abiyi öpmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş abiyi öpmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abi öpmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında abla abi görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında abini ölmüş görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve abi görmek hile ile mal elde edeceğine, musibetlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında abi karısını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir